BINE ATI VENIT DRAG VIZITATOR

 

Pensiunea noastră se află la Izvoare, la 20 de km de Odorheiu-Secuiesc, la 5 km de barajul Zetea şi la 15 km de Harghita Mădăraş, într-o zonă plăcută şi prietenoasă.

Zona casei:
Pensiunea este înconjurat de munte şi dealuri împădurite. Din camere avem o privelişte de admirat şi de neuitat asupra munţilor şi asupra naturii de neatins.

Camera de zi-sufragerie, bucătărie, camere de oaspeţi:
Camera de zi e la parter şi e foarte spaţiosa. La parter se mai află bucătăria, o baie cu WC, şi o cameră cu 3 paturi. Bucătăria este echipat foarte bine: tacâmuri, vase, farfurii, feţe de masă, maşină de cafea, cuptor de microunde, aragaz, frigider cu congelator.

La etaj sunt 3 camere cu acces separat:
În prima cameră sunt 3 paturi de o persoană, în camera a doua si a treia sunt cate doua paturi de o persoană, ceea ce inseamna ca pensiunea poate gazdui un numar totoal de 10 persoane.

Tot la etaj mai este încă o baie, deci în total avem 2 băi în casă. Băile sunt echipate cu WC-uri şi cu duşuri. În caz de nevoie se mai poate dormi si pe canapeaua din camera de zi, sau aveţi la dispoziţie şi saltele. Se poate găti în bucătărie, pe aragaz. Încălzirea se face cu ajutorul unei centrale. Apa este pompata din fântâna din curte, iar apa calda este asigurata cu ajutorul unui boiler.

Despre Izvoare:
Este un sat la poalele Munţilor Harghita. Localitatea se află pe malul drept şi stâng al pârâului Izvoare, şi lângă pârâul Súgó. Biserica satului nu avea clopotniţă până în anii ’90, dar ulterior a fost contruită. Drumul spre Izvoare este foarte bun si circulat. De la Izvoare până la Cabana Mădăraş (1765 m) drumul este neasfaltat pana la Valea Filio. De la cabană urcand 2 km se ajunge pe vârful Harghita Mădăraş, care e cel mai înalt vârf din Munţile Harghita (1801 m). Vara aceasta zona este mirifica oferind turistilor o oaza de relaxare şi o priveliste de neuitat. Iarna aceasta zona este indicata atăt pentru iubitorii de sporturi de iarna căt şi pentru cei care vor doar sa se bucure de munte şi zăpada. Preferatul loc al schiorilor este Harghita Mădăraş, unde au construit lifturi moderne de schii. 

VA ASTEPTAM CU DRAG!